Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 months ago

Еврострой2007 ООД

... Виж ощеВиж по малко

4 months ago

Еврострой2007 ООД

... Виж ощеВиж по малко

чата, пата - имам покрив над главата ... Виж ощеВиж по малко

Коментирай в Facebook

Селскостопански панаир ... Виж ощеВиж по малко

Селскостопански панаир

СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО 23 - 27 АВГУСТ 2016 ... Виж ощеВиж по малко

Коментирай в Facebook

Снимки от публикацията на Еврострой2007 ООД ... Виж ощеВиж по малко

Международното изложение „СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ВСИЧКО ЗА НЕГО”, ще се проведе от 23 до 27 август 2016 г. на адрес бул. „25 септември”, Добрички хиподрум /Варненски път/ гр. Добрич.
Ще участват фирми предлагащи: едрогабаритна и малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, сушилни инсталации, техника за почистване, сортиране, обеззаразяване на семена, препарати за растителна защита, семена и посадъчен материал, масла и смазочни материали, автомобили, банки и специализирана литература. Директно участие са потвърдили фирми от Румъния, Турция и Гърция. Това е сигурен знак, че панаирът доказва, че житницата на България – Добруджа, е център за представяне на най-новите технологии, машини и съоръжения за селско стопанство, както и постиженията в земеделието.
Тази година Добрички панаир отделя специално внимание на отдел Животновъдство. Ще бъдат представени елитни породи животни – овце, крави, коне, както и продукти от тях.
Всеки ден в рамките на изложението ще се провеждат полеви демонстрации.
... Виж ощеВиж по малко

4 years ago

Еврострой2007 ООД

Изграждане на охладително езеро-Дестилерия за лавандула гр.Добрич ... Виж ощеВиж по малко

Нещо интересно 🙂
Първите покривни градини са били създадени във Вавилонската империя . Легендата разказва за царица Семирамида , която донесла растения от родните си места и ги засадила в големи отвори по терасите на двореца. Водата за тези градини се доставяла по сложна водозахранваща система. Това древно инженерно съоръжение заслужено се нарежда като едно от седемте чудеса на света и е доказателство, хората са почитали природата още от най-древни времена. Когато сградата е с озеленена покривна повърхност, това носи редица предимства. На първо място е енергийната ефективност. Почвените пластове са много добра изолация. Разположените на покрива вегетативни пластове , имат способността да редуцират нагряването на повърхността на сградите. Растенията повишават влажността на въздуха, което също допринася за понижаването на температурата , в резултат на това се снижават разходите за охлаждане на сградата. От друга страна през зимата значително се намаляват разходите за отопление , поради по-добрата изолация. Озеленените покриви имат редица икономически предимства: по-дълъг живот на хидроизолацията , по-голяма енергийна ефективност – средства , които се връщат в последствие..
... Виж ощеВиж по малко

4 years ago

Еврострой2007 ООД

... Виж ощеВиж по малко

4 years ago

Еврострой2007 ООД

Фирма EВРО СТРОЙ 2007 е една от малкото в България, предлагащи услуги по изграждане на изкуствени езера и басейни, както и сметища за ТБО. Фирмата е довела до успешно завършване 3 обекта на територията на България и 2 в Гърция, отличаващи се със своята мащабност и прецизност.Основен материал, с който се осъществяват тези проекти са Геосистемите и Геомембраните. Това са сравнително нови изолационни материали, издържащи на големи силови натоварвания и химически агенти. Еластичността на материала позволява неговата разтегливост да достигне до 800%., което налага неговото приложение не само при изграждането на изкуствени водонапоителни басейни и езера, но и за изграждането на ретензионни басейни. ... Виж ощеВиж по малко

4 years ago

Еврострой2007 ООД

Строителни дейности ... Виж ощеВиж по малко

4 years ago

Еврострой2007 ООД

Съвременните изисквания за строителство налагат монтажа на хидроизолация на вашият дом или промишлена сграда. Можете да ни потърсите във всички случаи, в които имате нужда от хидроизолационна защита - от основите до покрива. Можем да изолираме от влагата вашите: мази, тавани, беседки, гаражи, химически шахти и навсякъде където се налага, независимо от наклона, височината и сложността.
Ние сме в състояние да ви предложим различни варианти - Ондулин, Битумни керемиди, рулонен материал на производители, наложили своето качество в бранша - Onduline, Tegola, Borner, Technonikoll, Copernit. Това дава възможност да бъде положено едно или многопластово покритие, което осигурява дълъг живот на вашият покрив. Консумативите, с които работим се отличават с изключителна еластичност и лекота, като това способства за олекотяване на вашата конструкция, като същевременно отговарят на изискванията за надеждост, които са наложени от европейските стандарти.
... Виж ощеВиж по малко

4 years ago

Еврострой2007 ООД

... Виж ощеВиж по малко

4 years ago

Еврострой2007 ООД

Геосистеми и Геомембрани HDPE, LDPE, TPO, PVC и др. са подходящи при изграждането на сметища, каквото е и основното им приложение в България. EВРО СТРОЙ 2007 ООД продължава изграждането на изкуствени езера и басейни, сметища по евростандарти, укрепване на диги и съоръжения на територията на България. Изпълнени проекти: Сметище за битови отпадъци- гр. Мадан, Сметище за битови отпадъци – с Богдан, обл. Добрич, Резервоари за отпадни води –гр.Перник, Водоем за птици – Зоопарк – гр. Добрич и други. ... Виж ощеВиж по малко

4 years ago

Еврострой2007 ООД

Хидроизолация в Основи

Съвременните изисквания за строителство налагат монтажа на хидроизолация на вашият дом или промишлена сграда от основите до покрива. EВРО СТРОЙ 2007 има многогодишен опит в полагане на хидроизолационни материали в основи на жилищни сгради, мази ,гаражи, заводи, химически шахти и съоръжения, независимо от наклона, дълбочината и сложността.Хидроизолациите са рулонни материали, които се монтират върху обекта чрез залепване с горещ битум или газопламъчно нагряване. Можете да ни потърсите във всички случаи, в които имате нужда от хидроизолационна защита - от основите до покрива. Можем да изолираме от влагата вашите: мази, тавани, беседки, гаражи, химически шахти и навсякъде където се налага, независимо от наклона, височината и сложността.
... Виж ощеВиж по малко

4 years ago

Еврострой2007 ООД

Фирма EВРО СТРОЙ 2007 има изпълнени множество проекти, налагащи стандартни и нестандартни решения в областта на покривните конструкции. Към нас можете да се обърнете за консултация или изпълнение относно завършването на вашият проект. Големият ни опит в тази сфера ни налага като едни от най-търсените в тази област. Работим с материали, гарантиращи якостта на вашият покрив . Битумните керемиди са лентов хидроизолационен материал, произведен на база битум модифициран с АПП и с основа стъклен воал. Покрити са от едната страна с полиетиленово фолио , а от другата страна с цветни минерални гранули(минерална посипка). Минералната посипка придава на керемидите цвят и завършеност. Тя се оцветява предварително при висока температура с различни видове пигменти. Това придава на цветовете устойчивост, предпазва битумния слой от действието на UV – лъчите и осигурява дълготрайност на керемидите. През последните години този тип материали се доказа като най- модерното и търсено решение и у нас. Особено подходящи са за покриви с голям наклон, кули и конструкции , плоски покриви и съоръжения. ... Виж ощеВиж по малко

Виж още