за фирмата


Фирма EВРО СТРОЙ 2007 е създадена преди 10 години с предмет на дейност : монтаж на хидро и термо изолации, изграждане на покривни конструкции, монтаж на системи за сухо строителство, довършителна дейност по декорация и оформление след груб строеж. Фирмата е спечелила и реализирала над 1000 проекта в цялата страна с различен мащаб и сложност в областта на изграждането на покривни конструкции, всякакъв вид изолации и системи за сухо строителство. EВРО СТРОЙ 2007. има и две годишен опит, натрупан в чужбина в партньорство с европейски строителни фирми.


Във фирмата работят специалисти, притежаващи необходимата квалификация и специализация, както и утвърден опит, натрупан в множеството изпълнени проекти в България и чужбина. Това дава правото на EВРО СТРОЙ 2007. да гарантира перфектното проектиране и завършване на всеки проект, независимо от неговата сложност и местоположение.
Нашите специалисти са положили специализиран курс в Гърция, където се намира един от основните производители на новите материали, наречени геомембрани, което ни нарежда сред най-добре подготвените професионалисти в тази област. Фирма EВРО СТРОЙ 2007 е една от малкото в България, предлагащи услуги по изграждане на изкуствени езера и басейни, както и сметища за ТБО. Фирмата е довела до успешно завършване 3 обекта на територията на България и 2 в Гърция, отличаващи се със своята мащабност и прецизност.

ВИСОКО КАЧЕСТВО

Фирма EВРО СТРОЙ 2007 се отличава с високо качество на предлаганите услуги, доказано при съвместната работата с партньори от Европа, където качеството се съблюдава от международни контролни органи и независими комисии и изисква високо ниво на надеждност и сигурност.