Хидроизолация

Съвременните изисквания за строителство налагат монтажа на хидроизолация на вашият дом или промишлена сграда. Можете да ни потърсите във всички случаи, в които имате нужда от хидроизолационна защита – от основите до покрива. Можем да изолираме от влагата вашите: мази, тавани, беседки, гаражи, химически шахти и навсякъде където се налага, независимо от наклона, височината и сложността.

Ние сме в състояние да ви предложим различни варианти – Ондулин, Битумни керемиди, рулонен материал на производители, наложили своето качество в бранша – Onduline, Tegola, Borner, Technonikoll, Copernit. Това дава възможност да бъде положено едно или многопластово покритие, което осигурява дълъг живот на вашият покрив. Консумативите, с които работим се отличават с изключителна еластичност и лекота, като това способства за олекотяване на вашата конструкция, като същевременно отговарят на изискванията за надеждост, които са наложени от европейските стандарти.

Торохранилища и лагуни

Геомембраните са нови изолационни материали, издържащи на големи силови натоварвания и химически агенти. Еластичността на материала позволява неговата разтегливост да достигне до 800%. Приложението на геомембраните е при изграждането на изкуствени водонапоителни басейни и езера. Подходящи са и при изграждането на сметища, каквото е и основното им приложение в България.

Фирма EВРОСТРОЙ 2007 се отличава с опита си в тази рядка област, изразяващ се в изграждането на големи промишлени проекти по програми на ЕС в България и Гърция. Основен наш приоритет е стъпването ни с тази дейност на пазари в Азия и Близкият изток. Качеството на нашата работа се доказва от отличните ни взаимоотношения с нашите партньори и клиенти от България и чужбина.

Сметища

Геосистеми и Геомембрани HDPE, LDPE, TPO, PVC и др. са подходящи при изграждането на сметища, каквото е и основното им приложение в България.

EВРОСТРОЙ 2007 ООД продължава изграждането на изкуствени езера и басейни, сметища по евростандарти, укрепване на диги и съоръжения на територията на България.

Изпълнени проекти: Сметище за битови отпадъци- гр. Мадан, Сметище за битови отпадъци – с Богдан, обл. Добрич, Резервоари за отпадни води –гр.Перник,   Водоем за птици –   Зоопарк – гр. Добрич и други.

Езера и водоеми

Фирма EВРОСТРОЙ 2007 е една от малкото в България, предлагащи услуги по изграждане на изкуствени езера и басейни, както и сметища за ТБО. Фирмата е довела до успешно завършване 3 обекта на територията на България и 2 в Гърция, отличаващи се със своята мащабност и прецизност.Основен материал, с който се осъществяват тези проекти са Геосистемите и Геомембраните.

Това са сравнително нови изолационни материали, издържащи на големи силови натоварвания и химически агенти. Еластичността на материала позволява неговата разтегливост да достигне до 800%., което налага неговото приложение не само при изграждането на изкуствени водонапоителни басейни и езера, но и за изграждането на ретензионни басейни

Строителни дейности

EВРОСТРОЙ 2007 предлага широка гама от строителни услуги и дейности – къртене, шпакловка, минерални мазилки, полагане на системи от гипсокартон, окачени тавани, различни видове топло и хидроизолации. В развитието на съвременното строителство е широко застъпен гъпсът и продуктите и материалите, негови производни. Гипсовите плоскости се отличават със своята лекота, бърз монтаж, висока степен на защита от влага, шум и температурни отклонения. Несъмнено качество на плоскостите от гипс е и тяхната идеално гладка и равна повърхност. Тези качества както и наложилото се потребителско търсене ни насочи в използването на тези материали в нашата ежедневна дейност. Ние, във EВРОСТРОЙ 2007 сме специализирани и в услугите по поставянето и изграждането на: системи от гипсокартон за окачени тавани, предстенни обшивки, леки преградни стени; системи от гипсофазер за подпокривни пространства, пожарозащита, сухи подове; системи от гипсофазер за сглобяеми къщи и всички други дейности налагащи използването на гипсокартон и гипсофазер. Опитът ни в реализирането на над 120 проекта ни прави надежди партньори в довършителните строителни дейности, изискващи използването на тези екологично чисти и доказани в Европа материали.