PVC Хидроизолация

За хидроизолация на нови и ремонт на стари покриви от всякакъв тип на основата на бетон, метал, дърво, които могат да бъдат плоски, наклонени или със свод  (армирана хидроизолационна мембрана с подобрена UV устойчивост);

 

За хидроизолация при полагане на основите на сгради и тунели (неармирана хидроизолационна мебрана с подобрена устойчивост на химикали).

Газопламъчни Хидроизолации

Хидроизолациите са рулонни материали, които се монтират върху обекта чрез залепване с горещ битум или газопламъчно нагряване. Можете да ни потърсите във всички случаи, в които имате нужда от хидроизолационна защита – от основите до покрива.

Можем да изолираме от влагата вашите: мази, тавани, беседки, гаражи, химически шахти и навсякъде където се налага, независимо от наклона, височината и сложността.

Обмазни Хидроизолации

Съвременните изисквания за строителство налагат монтажа на хидроизолация на вашият дом или промишлена сграда.

Можете да ни потърсите във всички случаи, в които имате нужда от хидроизолационна защита – от основите до покрива. Можем да изолираме от влагата вашите: мази, тавани, беседки, гаражи, химически шахти и навсякъде където се налага, независимо от наклона, височината и сложността.

Битумни керемиди

Фирма EВРОСТРОЙ 2007 има изпълнени множество проекти, налагащи стандартни и нестандартни решения в областта на покривните конструкции. Към нас можете да се обърнете за консултация или изпълнение относно завършването на вашият проект. Големият ни опит в тази сфера ни налага като едни от най-търсените в тази област. Работим с материали, гарантиращи якостта на вашият покрив . Битумните керемиди са лентов хидроизолационен материал, произведен на база битум модифициран с АПП и с основа стъклен воал. Покрити са от едната страна с полиетиленово фолио , а от другата страна с цветни минерални гранули(минерална посипка). Минералната посипка придава на керемидите цвят и завършеност. Тя се оцветява предварително при висока температура с различни видове пигменти. Това придава на цветовете устойчивост, предпазва битумния слой от действието на UV – лъчите и осигурява дълготрайност на керемидите. През последните години този тип материали се доказа като най- модерното и търсено решение и у нас. Особено подходящи са за покриви с голям наклон, кули и конструкции , плоски покриви и съоръжения.

Покривни градини

Фирма EВРОСТРОЙ 2007 има изпълнени множество проекти, налагащи стандартни и нестандартни решения в областта на покривните конструкции. Към нас можете да се обърнете за консултация или изпълнение относно завършването на вашият проект. Големият ни опит в тази сфера ни налага като едни от най-търсените в тази област. Работим с материали, гарантиращи якостта на вашият покрив . Битумните керемиди са лентов хидроизолационен материал, произведен на база битум модифициран с АПП и с основа стъклен воал. Покрити са от едната страна с полиетиленово фолио , а от другата страна с цветни минерални гранули(минерална посипка). Минералната посипка придава на керемидите цвят и завършеност. Тя се оцветява предварително при висока температура с различни видове пигменти. Това придава на цветовете устойчивост, предпазва битумния слой от действието на UV – лъчите и осигурява дълготрайност на керемидите. През последните години този тип материали се доказа като най- модерното и търсено решение и у нас.

Услуга:  Полагане на PVC хидроизолация и каменна вата по покрив

Локация: к.к Албена

Материал:  PVC 1.5 мм и каменна вата

Услуга:  Полагане на газопламъчна хидроизолация  по покрив  на производствена сграда

Локация: гр. Добрич

Материал:  Битумна хидроизолация с посипка

Услуга:  Покривни тераси на хотел

Локация: к.к Албена

Материал:  PVC 1.5 мм

Услуга:  Покрив на производствена сграда

Локация: гр. Добрич

Материал:  PVC 1.5 мм, LT ламарина, дървена конструкция

Услуга:  Основи

Локация: гр.  Добрич

Материал:  PVC 1.5 мм

Услуга:  Полагане на PVC хидроизолация за питейна вода във водонапорна кула

Локация: с. Нова Камена

Материал:  PVC 1.5 mm за питейна вода

Услуга:  PVC хидроизолация

Обект: Плосък покрив на жилищна

Локация: гр. Вaрна

Материал:  PVC 1.5 мм

Услуга:  PVC хидроизолация

Обект: Плосък покрив летище

Локация: гр. Вaрна

Материал:  PVC 1.5 mm 

Услуга:  PVC хидроизолация

Обект:Плосък покрив

Локация: гр. Враца

Материал:  PVC 1.5 мм

Услуга:  Хидроизолации – Битумни керемиди

Обект: Доставка и монтаж на битумни керемиди по скатен покрив

Локация: с. Българево

Материал:  Битумни кремиди Tegola Hexa

Услуга:  Хидроизолации

Обект: Полагане на газопламъчна хидроизолация  по плосък покрив на жилищна сграда

Локация: гр. Добрич

Материал: Битумна хидроизолация подложна и с посипка

Услуга:  Хидроизолация

Обект: Полагане на газопламъчна хидроизолация  по покрив

Локация: гр. Девня

Материал: Битумна хидроизолация с посипка